Ay Kızının üzerine yağan sözler yağmuru

"Her şeyimle yanımda olan, beni anlayan, bana saygı duyan, önümü açan işim var. Allah herkese böyle eş nasip etsin. Hayatını paylaşacak bir eş nasip etsin." Sevgi'den.

"Hayatımızdaki kişiden arayacağınız şey sadakat olsun. Ama o sadakat dediğim şey sizi aldatacak mı ya da aldatmayacak mı değil. Zaten o bir ilişkinin kırmızı çizgisidir. Sadakat deyince ilk akla gelen o dur ya. Ama asıl mevzu sadakat nedir biliyor musunuz? Siz hayatınızda ne istiyorsanız. O yanınızdaki insan sizin istediğiniz her şey de sizin yanında olacağını biliyorsanız. Hata yapsanız bile o an sen istiyorsan deyip yanındaysa sadakat dediğiniz bu." Doruk'dan

Aldığım yer: Dobida - Uyuyan gelin! Nasıl tanıştık.

✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯


"Eğer iki kırılmış insan birbiriyle karşılaşırsa ve birbirinden asla vazgeçmemişlerse birbirleri için doğru kişi olabilirler. Ne kadar zengin veya fakir olursak olalım, herkes mutlu olmak ister.
Ama kimileri için, mutluluğu elde etmek o kadar kolay değildir. Bu evde olduğu gibi... Uzun süre piyano sesi gelmiyordu. Teknoloji hayatımızı kolaylaştırabilir ama aşkı değil. Dünya hızlı döndüğünde, birbirimizi görmek daha kolay ama bağlı hissetmek zordur. Deneme yanılma sürecinden geçmek için cesarete ihtiyacımız var. Hayal kırıklığına uğrama cesaretine sahip olmalıyız çünkü güven birkaç gün içinde oluşturulamaz. Tıpkı bizim gibi..."
Bad Romeo dizisinden alıntı.
Deneme yanılma sürecinden geçmekten korkmayın. Hayal kırıklığına uğrayacağınızı ve incineceğinizi bilseniz de cesaret etmelisiniz. Kendin kalbinizi kapatmayın. Sevmeye devam edin. O andan önceki ilişkiniz iyi gitmemişte olabilir ama yine sevmeyi deneyin. Şüpheyle başlayan bir ilişki hiç bir zaman iyi bitmez. Çevremizde görüyoruzdur. Onun için sevdiğiniz kişiyle hemen oluşmazsa bile güven oluşturun birbirinize.
Sevilmek güzel his olsa da en güzel olansa sevmektir. Sahip olduğun bütün sevgini o kişiye ya da sahiplendiğin canlıya vermektir. İçinizde sevgi her zaman sizinle olsun.

Yorumlar